Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ <<ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ>>
Έδρα: Κόρινθος
email: alkionides.kor@gmail.com


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Λόγου και Τέχνης <<ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ>>, στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του "ΜΟΝ ΑΜΙ", στην παραλία Καλάμια Κορίνθου. Παραβρέθηκαν αρκετά μέλη και φίλοι του Σωματείου.
Η Πρόεδρος του Σωματείου κα Ευδοξία Κουβακλή-Νάνου, αφού έδωσε τις ευχές της, για τη νέα χρονιά, επισήμανε ότι η λογοτεχνία έχει τη δυνατότητα να μας βοηθήσει να σταθούμε όρθιοι να αντέξουμε τα δύσκολα, να υψώσουμε το ανάστημά μας, να προχωρήσουμε το σήμερα ατενίζοντας το αύριο και να προωθήσουμε τον πολιτισμό βήματα πιο πέρα. Κλείνοντας κάλεσε όλους να γίνουν μέλη του Σωματείου και να στηρίξουν τις δράσεις του.
Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορινθίας κ.κ. Διονύσιο εκπροσώπησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Αρκάδιος, δίνοντας τις ευχές του για τη νέα χρονιά και ευλογώντας την πίτα του Σωματείου.
Είχαν προσκληθεί όλοι οι βουλευτές του Νομού. Ο κ. Ψυχογιός λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στη Βουλή έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα , ενώ ο κ. Δήμας απέστειλε γραπτό χαιρετισμό,ο οποίος και αναγνώστηκε.
Την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου εκπροσώπησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Γκίκας.
Ακολούθησε απαγγελία ποιημάτων από μέλη του Σωματείου, τον κ. Σπύρο Βουδούρη, την κα Αγγελική Βλάσση, Αντιπρόεδρο του Σωματείου, την κα Έλενα Γεωργίου, τον κ. Αλέξανδρο Σφακιανό και την κα Ευδοξία Κουβακλή – Νάνου.
Τραγούδησαν υπέροχα τραγούδια το μέλος μας Αλέξανδρος Σφακιανός, η Αγγελική Καποκάκη, Ταμίας του Σωματείου, και η Εύη Κουβακλή Πρόεδρος, με συνοδεία των παρευρισκόμενων και με μουσική επένδυση πιάνου από την κα Γωγώ Καββαδία, πρώην Έφορο του Σωματείου, χαρίζοντας, σε όλους, γλυκές μουσικές στιγμές.
Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά και όλοι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τη νέα δράση του Σωματείου που αφορά στην Έκθεση Αγιογραφίας, Φωτογραφίας, Ζωγραφικής και άλλων Εικαστικών Τεχνών, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν στις 12 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00, στο εργαστήρι εικαστικών τεχνών της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου πρώην ΛΥΣΙΠΠΕΙΟ (Αδειμάντου και Απ. Παύλου), στην Κόρινθο και θα διαρκέσει ως τις 25 Φεβρουαρίου 2016.

Για το Δ. Σ. του Σωματείου

Η Πρόεδρος                                       Η Γραμματέας

Ευδοξία Κουβακλή-Νάνου                  Δήμητρα Τσεπεντζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.